Texa Design AB

Texa Design AB startades 1953 och började då med att sälja delar till fotogenlampor. På den tiden var det fortfarande varubrist och efterfrågan på till exempel reservglas var stor. En del av ursprungssortimentet har vi fortfarande kvar, något som vi är riktigt stolta över. Extra glädjande är det att efterfrågan på våra "gamla" produkter fortfarande är stadig.

Vårt sortiment har naturligtvis utvecklats och förändrats, men det som verkligen lever kvar sedan starten är viljan att leverera varor med hög kvalitet. Dessutom försöker vi förena form och funktion. Har vi tagit fram en ny produkt och den inte uppfyller våra förväntningar, då lanserar vi den heller inte. Så enkelt är det.

Vi anser också att inget är så bra att det inte går att förbättra! Många kunder har genom årens lopp gett oss tips och idéer om hur vi kan bli bättre och du som läser detta har precis samma viktiga funktion. Kontakta oss gärna – vi tar emot både ris och ros. Maila, faxa eller ring oss, Du hittar våra adresser i menyn under ”Kontakta oss”.